Forum poświęcone Ruby on Rails i językowi programowania Ruby
Nie jesteś zalogowany.
Howgh!
Kto jest zainteresowany udziałem w organizacji Euruko 2010? Zamierzamy kuć żelazo póki gorące i zacząć cały proces jak najwcześniej, dzięki czemu będziemy mieli sporo czasu i mogli to zrobić na spokojnie
Prawdopodobnie będę koordynował działania WRUG na rzecz Euruko2010, więc zainteresowane osoby z Warszawy bardzo proszę o kontakt. Ludzie z Krakowa pewnie wiedzą, że powinni się zgłosić do Paula Klippa (założyciela KRUG), a ludzie z innych miast też powinni się jakoś sensownie zorganizować
Najlepiej gdyby wszyscy zainteresowani uderzyli do Paula (http://twitter.com/AgileActivist) , prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu (piątek lub sobota) będzie w Krakowie spotkanie organizacyjne.
Ku chwale! ![]()
Świetnie, nie byłem na żadnym Euruko ale na tym w Krakowie postaram się być ![]()
Zapisz mnie na listę. Chętnie pomogę przy tym, to co można zdalnie zrobić.
@Czak: zadania się znajdą -- na wstępie możemy się zająć serwisem www (kod Hiszpanów jest na githubie), trzeba też oczywiście ogarniać sponsorów i przygotować risercz oraz papierkową robotę do rejestracji stowarzyszenia (Polish Ruby Users Group).
To tak "na przykład" co mi teraz przychodzi do głowy ![]()
count me in
Euruko 2009 Summary "The last cool speech of the day was helded by Tomasz Stachewicz and focused on RuDy (...)"
http://www.railsonwave.com/2009/5/11/eu … 09-summary
Gratulacje!
Organizacja Euruko to poważne wyzwanie. Oczywiście jestem otwarty, żeby w jakiś sposób pomóc. Nie wiem jeszcze w jaki, ale mogę np. roznosić ulotki :-] Ktoś to musi robić.
Susek napisał:
Czy w tym roku prezentacje były nagrywane i będą gdzieś dostępne?
Tak, podobno w ciągu kilku dni.
Były streamowane w czasie rzeczywistym, więc ich nienagranie (kiedy cała infrastruktura postawiona, działa i aż się prosi) byłoby epic failem
@newman: dzięki ![]()
Gratulacje Tomash ![]()
WOW, something went wrong here! What happens? You're looking for a page that doesn't exist.
gdzie można tą prezentacje o RuDy zobaczyć ?
http://tomash.wrug.eu/2009/05/09/rudy-o … -talk.html
Link na blogu jest sklejony.
dzięki i przepraszam mogłem się domyślić ![]()
Assembler FTW \m/
Ostatnio edytowany przez Wojciech Zieliński (2009-05-12 20:26:16)
Tomash napisał:
To jak, kto jeszcze się zgłosił do Paula?
Dostałem już dostęp do Redmina. Szykuje nam się w Krakowie super event ![]()
Gdzie została przeniesiona strona projektu? Bo w redminie jej nie ma (chyba, że straciłem dostęp).
Widzę. Czy żeby być na bieżąco, też muszę sobie założyć konto na Twitterze? ![]()
Nie ![]()
W dużym skrócie spotykamy się w Krakowie w sobotę w dość wąskim gronie (Mike i ja z Warszawy, Paul, Adam i jeszcze chyba ze dwie osoby ze strony Krakowa) żeby dogadać jak w ogóle dzielimy i organizujemy się dalej. Chodzi o to, żeby warszawski team nie musiał jeździć do Krakowa, tylko żeby dało się jakoś sensownie to wszystko poustawiać ![]()
Oni wywalczyli i chwała im za to, ale wydaje mi się, że pomocą nie są zainteresowani i to mnie martwi, bo usunęli redmine (do którego miałem przez chwilę dostęp) i nie postawili alternatywy (niby google docs). Ogólnie nie ma żadnej informacji. Szkoda.
nie są zainteresowani bo i po co ??, w sumie takiego eventa to mozna we dwoch zorganizowac, jeden wpuszcza ludzi i pilnuje drzwi a drugi sprzedaje orzeszki ![]()